martes, 29 de mayo de 2007

LA PEL.LICULA DE L'EXCURSIÓ MIREU QUIN MUNT DE BICIS

EXCURSIO DE FI DE CURS A HORTA DE SANT JOAN

Els de cinquè com cada any, ja en fa quatre, anem dos dies a Horta de Sant Joan, el primer dia visitem Arnes i Sant Salvador, on realitzem diferents activitats sobre Flora i Fauna i història de la zona. Anem de viatge de fi de curs, però treballem a l'escola aspectes de l'excursió i després, una vegada allí, ho acabem d'aprendre amb diferents activitats . El segon dia, alquilem unes bicicletes a Victor, el jefe d'Esgambi i amb ell i els mestres fem la baixada de la via verda. Un total de 21 quilometres, plens d'aventura, bon paisatge i alguna caiguda.
Tots arribem contents i sobretot cansats de tanta activitat. Visca la mise!!

lunes, 21 de mayo de 2007

GUANYADORA CONCURS ESCOLAR

Felicitats Miriam!!!

El passat 31 de març, van fer l’entrega de premis del Concurs Escolar de Dibuix i Redacció que organitzà la Societat Musical l’Alianza amb el tema “La banda de la meua ciutat”. Des de l’escola Misericòrdia, volem felicitar a Miriam Gargallo per haver guanyat el primer premi en la seua categoria. Enhorabona!!


ACTUACIÓ AL PALAU SANT JORDI DE BARCELONA

CORAL INFANTIL MISERICÒRDIA

Volem felicitar de tot cor a Carles Santos per la cantata “ Flor d’escarabat” que va composar i que va dirigir al Palau Sant Jordi de Barcelona, el passat 13 de maig. Érem gairebé 100 corals, ens va agradar moltíssim participar-hi i en nom de tots, tant cantaires, com pares com directors volem agrair-li sincerament les mostres d’afecte que ens va dedicar

martes, 8 de mayo de 2007

ACTES FINALS D'EUROPA ON LINE


EL PROJECTE COMENIUS EUROPA ONLINE FINALITZA

Es va celebrar l'última trobada a Vinaros, on 4 mestres italianes i 3 mestres de Finlandia van passar uns dies entre nosaltres. També van venir 5 xiquets finlandesos i 2 italians. L'acte de clausura es va realitzar a l'Ajuntament, al saló de plens. Van assitir l'alcalde, el regidor d'educació i l'inspectora, així com tots els pares i els alumnes que han participat de l'experiència del Projecte.
Aquí posem una foto que ens han enviat els mestres que van estar amb nosaltres:

miércoles, 2 de mayo de 2007

PAIVI, CARLOS, DANI I CLAUDIA

El dia 30 d'abril Paivi, la mestra finlandesa que tenim a l'escola va anar a fer la via verda de la Terra Alta.