lunes, 23 de abril de 2007

JA TENIM A LA MESTRA PAIVI ENTRE NOSALTRES

Avui dia 23 d'abril ha arribat a l'escola Paivi, una mestra finlandesa que estarà a Vinaròs durant 15 dies. Farà classes als nostres alumnes explicant diferents característiques del seu país.
Benvinguda a la misericordia!!!

PROJECTE COMENIUS

El dia 13 d’abril a les 17h de la tarda Laia Sancho, mestra d’anglès de la Misericordia, va marxar cap a Tampere, la 3ª ciutat més important de Finlandia. Allí l’esperava Païvi, una mestra de Primària que la va dur a Ikaalinen, poble amb el que hem estat relacionats durant 3 anys gràcies al Projecte Comenius.
Aquest Projecte li va donar la oportunitat de marxar 10 dies a l’escola Keskustan koulu d’Ikaalinen, on va donar classes sobre Vinaròs i els nostres costums. També va aprendre sobre el sistema d’ensenyament de Finlandia. Poder comparar és esencial per a la millora de la qualitat de la nostra escola, la qual cosa és vigent diàriament entre el professorat.
D’altra banda també va poder disfrutar de la cultura finlandesa, jugar a beisbol finlandés, visitar la natura del Parc Natural de Seitseminen, i com no d’una bona sauna!




lunes, 16 de abril de 2007

A per cert, quan vam viatjar a Roma, ens vam trobar a Eto'o a l'Aeroport del prat de Barcelona i li vam fer una foto.

domingo, 15 de abril de 2007

PROJECTE COMENIUS

El dia 12 d'abril 4 mestres de l'escola, SUSANA BESALDUCH, XUS CARDONA, PURI BIEDMA I DANIEL MARTI, juntament amb 4 alumnes GUILLEM FORNER, MARTA TERUEL, MIRIAM GARGALLO I MIREIA BESALBUCH, van iniciar un viatge cap a la ciutat de Roma, per visitar i compartir experiencies amb l'escola romana De Gasperi.
Els alumnes van realitzar un intercanvi i van viure amb una familia italiana durant 4 dies.
Ben aviat tindrem aquí els alumnes que italians i finlandesos, cap a començaments de Maig més concretament.
Aquí podeu veure unes fotos del viatge a Roma.






















La nostra mestra Laia també va iniciar un viatge a Finlandia, per donar classes a l'escola finlandesa. La propera setmana tornarà juntament amb Paivi una mestra d'aquest país per estar-se quinze dies explicant-nos experiències i diferències entre tots dos païssos

miércoles, 4 de abril de 2007

PROJECTE FOMENT DE LA LECTURA



Aquest trimestre, l'Equip Directiu ha tirat endavant un PROJECTE PER FOMENTAR LA LECTURA



JENNIFER MATINEZ de 6c



amb Jesus Lamban el seu tutor
el director Juan Esteller i la cap d' Estudis Yvonne Sario




SARA RIO I SERGI PEREZ
amb Maria Jose Buch la seva tutora
el director Juan Esteller









JENNIFER MATINEZ de 6c
amb Jesus Lamban el seu tutor
el director Juan Esteller i la cap d' Estudis Yvonne Sario











JOEL FERRER I SARAI JIMENEZ amb Purificación Biedma la seva tutora el director Juan Esteller i la cap d'estudis Yvonne Sario.










SOUMAYA EL HAMRI I LAURA ESTEVAN amb Purificación Biedma la seva tutora el director Juan Esteller i la cap d'estudis Yvonne Sario.




Tots els xiquets i xiquetes que han volgut s'han llegit un llibre i n'han fet un treball, després de valorar-los, avui se n'ha fet l'entrega de premis. un mp3 per al segon premi i un mp4 per al primer. En les fotos apareixen alguns dels guanyadors

martes, 3 de abril de 2007


Durant aquestes últimes setmanes tots els cursos de l'escola han anat a fer una activitat al Club Nàutic.

L'activitat era "Bautimo en el mar". Tots els xiquets de l'escola han navegat i han aprés molt sobre nusos i navegació. Des d'aquí volem agraïr als monitors i al Club Nàutic la seva paciència i dedicació.